Even voorstellen

Aangenaam!

Mijn naam is Jacco de Meulmeester. trotse vader van 3 lieve dochters: Zoey, Esmee en Sterre. Al sinds mijn vroege tienertijd speel ik gitaar.
Zelf heb ik jarenlang les gehad. Eerst klassiek, maar al snel ben ik aan de slag gegaan met het verkennen van verschillende stijlen zoals rock, pop en blues metal Hiervoor heb ik lessen gevolgd bij erkende leraren. Door veel naar andere gitaristen te kijken en te luisteren en natuurlijk veel te oefenen werd ik steeds vaardiger en werd het spelen steeds leuker.Ik heb altijd plezier gehad in het volgen van gitaarlessen en zo geniet ik er nu ook van om zelf les te geven al ruim 20 jaar doe ik dit. Ik houd ervan om mijn passie voor muziek op deze manier op een ontspannen en persoonlijke manier door te geven. Ik heb in verschillende projecten meegedaan en bandjes en samenstellingen gespeeld en ik speel nog steeds regelmatig wanneer ik word gevraagd.
Het leren houdt voor mijzelf ook nooit op. Er zijn altijd nieuwe technieken om jezelf in te bekwamen en het blijft mooi om te zien dat je met een beetje doorzettingsvermogen steeds blijft ontwikkelen.